Randers Teaterforenings har til opgave at sikre et udbud af kvalitativt, alsidigt teater i både nyere og klassiske opsætninger til priser, der kan skabes dækning for.

Ane Hoff

Når jeg er med i bestyrelsen i Randers Teaterforening er det fordi jeg gerne vil medvirke til at alle Randrusianerne tilbydes et bredt og varieret repertoire indenfor skuespil, opera, dans mm.

Jeg arbejder for et repertoire hvor der både er plads til morskab, eftertanke og eksperimenteren med udtryksformer.

Meta Pedersen

I 1995 blev jeg som Vestervangsskolens teater-kontaktlærer opfordret til at gå ind i bestyrelsen for Randers Teaterforening.

Det er et spændende arbejde at være med til at sammensætte et repertoire af alsidigt og vedkommende teater, hvor hele paletten rundes fra det klassiske teater til nyfortolkninger over ballet, musical, opera til morskabs- og familieteater. Oplevelser for alle aldersklasser. Jeg er optaget af det levende teater – skabt i mørkets fællesrum mellem scene og sal – hvor alt kan ske: lytte, tænke, le, undres, måske knibe en tåre. Her kan ikke spoles, zappes eller slukkes.

Derudover synes jeg, at kontakten til undervisningsinstitutionerne, og det at arrangere introduktion, workshop og andet, der kan fremme teateroplevelsen, er vigtige opgaver.

Aage Stenz

Min baggrund for at sidde i bestyrelsen for Randers Teaterforening er naturligvis interessen for at gå i teater. Jeg har altid interesseret mig for skuespil såvel på teater som på TV og film. Ud over flere steder i Danmark har jeg haft fornøjelsen af at opleve store opsætninger i bl.a. Zürich, Berlin, Paris, London og New York.

Metropolitan Operaen i New York, hvor jeg så Carmen, var nok en af de største oplevelser, jeg har haft. I Randers Teaterforening vil jeg bl.a. arbejde for – og med særlig fokus på de unge -, at vi har et bredt og alsidigt repertoire på Værket til gavn for borgerne i Randers Kommune.

Pernille Bering

Det er ikke fordi jeg har set en masse teater, men jeg har tidligere selv stået på scenen som danser i bl.a. Revyer og danset i en dansetrup, der turnerede rundt om i landet og udlandet.

Fascinationen af at se levende mennesker udtrykke sig på scenen lige her og nu , opleve hvordan scenografi, skuespil og teknikken bag går op i en højere enhed og muligheden for at lade sig overraske, provokere og betage, var noget af det, der gjorde, at jeg gik aktivt ind i Randers Teaterforening.

For mig er det vigtigt at kunne tilbyde det Randrusianske publikum så bred en vifte af teater, skuespil, dans, opera og musicals, men mit hjerte banker specielt for dansen – så den vil jeg gøre mit for, at vi får på scenen i Randers.

Suppleant

Søren Svejgaard

Har gennem et langt liv interesseret mig bredt for musik og teater og har siden Værkets åbning været fast bruger til minimum 8 – 12 forestillinger årligt.
– Teaterforestillinger, klassisk musik inden for kammerorkesterets repertoire, opera, samt rytmisk musik.

Er med interesse gået ind i teaterforeningen bestyrelse, da jeg håber på at kunne bidrage med at sammensætte et bredt og alsidigt program, som kan få endnu flere af byens borgere til at gøre brug af Randers Teaterforenings og Værkets mange tilbud.

Suppleant

Mathilde Storvang

Jeg er født og opvokset i Randers, og min motivation for at træde ind i bestyrelsesarbejdet i Randers Teaterforening, bunder primært i mit ønske om at skabe gode og spændende oplevelser for byens borgere. Vi kan mere, når vi arbejder sammen, og jeg brænder for at skabe kulturelle tilbud, som kan komme alle til gode og gøre byen attraktiv for både unge og ældre. Jeg ser en unik mulighed for dette hos Randers Teaterforening, som allerede har gang i mange spændende teatertilbud og workshops.

Jeg elsker at blive bevæget i teatrets mørke, og jeg vil arbejde for et varieret repertoire, hvor der er plads til morskab, drømme og de store følelser.