Oplev de to danske stjerneskuespillere Lars Mikkelsen og Søren Sætter-Lassen i den ildevarslende klassiker ’Adressaten ubekendt’ af Kathrine Kressmann Taylor.

Lars Mikkelsen og Søren Sætter-Lassen spiller i ‘Adressaten ubekendt’ venneparret Max og Martin, der sammen ejer et kunstgalleri i San Francisco, USA omkring 1932. De må desværre skilles, da Martins kone vil tilbage til hjemlandet Tyskland.

De to venner holder kontakten og udveksler breve over Atlanten, men udvekslingen tager langsomt en ubehagelig drejning, da Max til stor forfærdelse kan se sin gamle ven gradvist lade sig forføre af den tyske nationalsocialisme og bevæge sig under Førerens fane. Forfærdelsen bliver heller ikke mindre af, at Max selv er jøde.

‘Adressaten ubekendt’ er en smuk og forfærdelig fortælling om nazismens fremmarch i Tyskland, og hvordan to venner og mennesker mister fodfæstet og må genfinde deres pladser i en ny verdensorden. Der er forrygende skuespil og stof til eftertanke med Det Kongelige Teaters ‘Adressaten ubekendt’.

Forestillingens anden akt begynder med refleksion og dialog. Historikere Bo Lidegaard og Christoffer Emil Bruun indleder samtale med publikum om stykkets temaer og gør salen klogere på, hvordan Danmark stillede sig over for den totalitære trussel i de år, samt hvordan vi ser på de trusler, der er mod vores demokrati den dag i dag.

“Adressaten ubekendt” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Tirsdag 24. september 2019
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter

Ingen teateroptakt.