Årets julecabaret fra Café Liva med lækker julemenu før forestillingen!

For første gang nogensinde tager Café Livas succesfulde julecabaret på turné.

Oplev de fire skarpe herrer Karsten Jansfort, Jacob Morild, Morten Wedendahl og Thomas Pakula. Julestemningen piskes i gang med Café Sven Dalsgaards saftige juleand, risalamande og kaffe, inden latteren slippes løs.

Siden 1989 har den årlige julecarbaret været Café Livas flagskib, og i år er ingen undtagelse. Det er Livas kunstneriske og administrative leder, Jacob Morild – en af Danmarks skarpeste satirikere – der er manden bag traditionen, og som troligt har forfattet en ny forestilling hvert år lige siden.

Men noget er ikke, som det plejer. Det er nemlig første gang, at julecarbareten fra Café Liva tager på turné, og det sker for at fejre Livas julecarbareters 30-årsjubilæum. Årets forestilling bygger videre på anmelder- og publikumssuccesen fra julen 2014, men den er piftet op, så den sætter satirisk spot på højaktuelle samfundsdebatter; lige fra julens overflødighedshorn af overforbrug til kritikken af julemanden, der feder den på overførselsindkomst alle andre måneder end december, til den lille nisse, der rejste, men blev stoppet af 24-årsreglen.

Julean(d)retning
Andebryst og -lår, solbæreddikekogt rødkål, bagt æble med rysteribs, honningbagt figen, brune og hvide kartofler, kraftig andesky
Risalamande
Kaffe og te

Under forestillinger sidder man ved nummererede Café borde.

Onsdag 5. december 2018
Turbinen kl. 18.00

&

Torsdag 6. december 2018
Turbinen kl. 18.00

&

Fredag 7. december 2018

Turbinen kl. 18.00

Billetpris kr. 495 inkl. julemenu
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter