Folketeatret gæster Værket med Harold Pinters berømte trekantsdrama – en moderne klassiker om utroskab.

’Bedrag’ er en tidløs skildring af et trekantsdrama, hvor nettet af løgne er vævet stramt omkring de tre venner og elskende, som i denne opsætning spilles af det stærke trekløver Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard.

Emma er lykkeligt gift med Robert. Robert og Jerry er venner. Jerry og Emma har en affære, som Robert har været uvidende om. Eller har han?

Er alt, som det ser ud, og hvem har vidst hvad og hvornår? Utroskabsfortællingen er umiddelbart ligetil, men historien foregår baglæns, så man spoler tilbage gennem tiden i de ni år, som handlingen udspiller sig i. Den tid, der er gået, har sløret erindringen om, hvad der egentlig skete, og fra tilskuerpladserne i Store Sal bliver vi vidner til et ægteskab i opløsning og et venskab, der smuldrer.
’Bedrag’ er skrevet i 1978, men er tidløs og enkel i sin hudløse skildring af løgne og hemmeligheder som en naturlig del af mennesket. Vi bliver mindet om, hvordan bedrag går hånd i hånd med vores evne til at redigere i egen historiefortælling og hukommelse.

Glæd dig til en spændende og genkendelig gennemførelse af Pinters labyrint af bedrag og selvbedrag i en nyoversættelse af den prisbelønnede dramatiker Line Knutzon, som har særligt øje for både det absurde og det komiske i Pinters trekantsdrama.

Iscenesættelse: Maria Vinterberg Scenografi: Marianne Nilsson
Oversættelse: Line Knutzon
Medvirkende: Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard, m.fl.

Søndag 20. februar 2022
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Billetsalget starter lørdag 24. april kl. 11.00

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.