Fire skuespillere og 130 roller i hæsblæsende krimi!

Tempoet er skruet helt op på den danske 2017-udgave af Hitchcocks berømte thriller fra 1935. På to timer fyger flere mord, en jagt i høj togfart, et flystyrt, en flugt over den skotske hede, en uskyldigt anklaget ung mand, mystiske kvinder og lede skurke hen over scenen. Publikum præsenteres for et persongalleri på 130 roller, hvoraf den ene varetages af Mads Knarreborg som vores helt Richard Hannah, tre andre af Kristine Yde, og så deler Thomas Mørk og Niels Olsen så i øvrigt resten. De træder ind og ud af deres roller som togførere, hotelejere, betjente, bønder, sækkepibeorkester, lårkortklædte dansepiger, tyske skurke og får. ”Rent ekvilibristisk blær”, betegner anmelder Adrian Lloyd Hughes deres præstation.

Stjernerne og ros er i det hele taget regnet ned over stykket, som blev sat op i Glassalen i Tivoli tidligere på året: ”Den vilde jagt udspiller sig i et tegneserieunivers, der får en teaterelskers hjerte til at banke. Med få rekvisitter, skyggespil, lys og lyd gestaltes i rivende fart rystende togvogne, vindblæste heder, rasende biljagter og dubiøse danseklubber. Krydret med musik fra og et hav af referencer til Hitchcocks film. Såre simpelt, men helt, helt teatermagisk.” Anne Liisberg, Berlingske.

De 39 trin er et udstyrsstykke i forhold til kostumer, rekvisitter, lys og lyd, og at nå så flot i mål som denne forestilling er bestemt ikke givet på forhånd, understreger teaterblogger Thomas Buchhøj: ”De mange roller og et vildt antal sceneskift stiller store krav til både idérigdom og præcision, og hele den hæsblæsende, hysteriske historie afvikles med højt humør og stort overskud”.

Historien helt kort Hitchcock-thrilleren ”De 39 trin” tager afsæt i en historie om den nydelige Richard Hannah, der er på sporet af et spionnetværk, kaldet De 39 trin. Han roder noget med lykken og kærligheden, og uden hold i virkeligheden bliver han stillet over for en mordanklage. Han flygter til Skotland, alt imens han forsøger at bevise sin uskyld.

Lørdag 30. september 2017
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 245 / 345 / 395
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter