Folketeatret tager på kærligste vis fat i endnu en komedieklassiker og giver den nyt, frisk – og kækt liv. I komedien ”De Lystige Koner” er der en perlerække af skønne, uartige og sjove karakterer.

Mette Horn og Camilla Bendix spiller fruerne Fjord og Pagh – et par saftige borgerkoner i derees bedste alder. De formelig strutter af liv og lyst, mens deres ægtemænd, spillet af Jesper Asholt og Kristian Halken, er en smule vindtørre. Fru Pagh og Fru Fjord er derfor pænt modtagelige, da den adelige levemand Falstaff, spillet af Tom Jensen, gør kur til dem begge på en gang. Han er godt nok lidt afdanket og forarmet, men bestemt ikke uden charme. Og charme synes han selv, at han har vældig meget af. Under dække af at være fornærmede over hans skamløse tilnærmelser, udsætter konerne ham for den ene kække lærestreg efter den anden. Til det får de hjælp af Madam Rap, i skikkelse af Lisbeth Gajhede, som desuden er svært optaget af kærlighedsintrigerne blandt de unge i stykket. Her gør de mandlige bejlere sig heller  ikke for godt bemærket.

De driftige kvinder får sat gang i løjerne for at få deres vilje. Mændene, de kan lære det, kan de!

“De lystige koner” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Originaltitel:
”De lystige koner fra Windsor”

Instruktion:
Frede Guldbrandsen

Medvirkende:
Tom Jensen, Mette Horn, Camilla Bendix, Jesper Asholt, Kristian Halken, Lisbeth Gajhede, Asger Reher, Søren Hauch-Fausbøll, Sarah Juel Werner m.fl.

Mandag 5. marts 2018
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 295
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter

Teateroptakt kl. 18.00 – 18.30 i Koncertsalen.
Der er fri entré.