Oplev Kristian Holm Joensen som den gerrige Harpagon i den klassiske forviklingskomedie om nærighed og kærlighed af Moliére.

Harpagon er en gnier af den værste slags. Han elsker sine penge mere, end han elsker sine børn og lever i konstant frygt for at blive bestjålet. Han lader sin mistænksomhed styre og grådigheden råde – også over familien. Hans søn Clémante er forelsket i Mariane, som, Harpagon tror, er fattig og billig i drift, og derfor selv agter at ægte hende. Datteren Elise elsker den unge Valére, som holder sin formue hemmelig, mens han gør tjeneste hos Harpagon for at være tæt på Elise. Det vil Harpagon ikke høre tale om, for Elise skal – uden medgift selvfølgelig – afsættes til en velstående gammel mand, og Cléante til en rig enke.

Det går dog ikke helt efter planen for den grådige Harpagon, da de to søstre allierer sig med tjenere og giftekniven Frosine for at trodse deres fars vilje – og gifte sig med deres elskede. Og i en sand komedie ender de rette med at få hinanden – og Harpagon forbliver gift med sine penge og gøres til grin til glæde for alle, der elsker komedie.

“Den Gerrige” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Tirsdag 20. oktober 2020
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.