Dødsdansen – en lidelsesfyldt runddans med døden som endeligt – er den morbide metafor, som svenske August Strindberg brugte til at beskrive ægteskabet i sin hyldede, mesterlige teaterforestilling. Oplev Waage Sandø, Pia Jondal og Frank Rubæk i intrige-rigt trekantsdrama.

Sidst Waage Sandø, Pia Jondal og Frank Rubæk var på scenen sammen, var det i forestillingen ‘Indenfor Murene’, der i 2018 blev kåret til ‘Årets Forestilling’ af Danmarks Teaterforeninger. Nu er den hyldede trio klar til igen at stå sammen på scenen – denne gang i det mesterlige teaterstykke ‘Dødsdansen’ fra 1901 skrevet af de svenske dramatiker August Strindberg.

Edgar (Waage Sandø) og Alice (Pia Jondal) bor isoleret ved havet og står over for at fejre sølvbryllup. Men der hænger et uvejr over ægteskabet, bølgerne går højt og oftest lyner og tordner parret mod hinanden med hån og tilsvining. Edgar er militærmand og Alice er skuespillerinde, og ingen af dem har haft synderlig succes med de karrierevalg eller med pengesager. Følelsen af urealiseret potentiale og frustration samt seksuel tiltrækning, had og selv-had gør dialogen mellem den perfid og ondskabsfuld.

Da Alices fætter Kurt flytter ind hos parret, kan Alice ikke lade muligheden gå forbi for at ydmyge Edgar og indleder en livsfarlig flirt med fætteren. Nu har vi pludselig et trekantsdrama på hænderne…

“Dødsdansen” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Tirsdag 3. december 2019
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter

Teateroptakt kl. 18.00 – 18.30 i Koncertsalen.
Der er fri entré.