Kom til eksklusiv cabaret-aften i Turbinen med middag og 50-årsjubilæumsshow med hele Danmarks entertainer Eddie Skoller.

Eddie Skoller er uden tvivl en af landets allerstørste entertainere. I 2018 kunne han fejre sit 50-årsjubilæum som scenekunstner, og det markerer han med det helt nye show ‘Nostalgi er ikke, hvad det har været’.

Her får fans fornøjelsen af Skoller, som han er allerbedst: Én mand, en barstol og en guitar. Den folkekære entertainer, musiker og skuespiller tager sit publikum med en tur ned af erindringernes boulevard og beretter om familiehistorik, baggrund, opvækst, karriere og drømme. Med andre ord kommer man hele vejen rundt om jubilaren, mens han formår at gøre det hele umådeligt underholdende. Han har trods alt 50 års erfaring.

Sammen præsenterer Turbinen og cabaret-båden Café Liva denne helstøbte aften, der starter ud med middag inden Skollers anmelderroste show, der har revy- og cabaret-kanon Jacob Morild som manuskriptforfatter og skuespiller Lars Knutzon som instruktør.

Aftenens menu:
Bourgeoisiets oksefilet i bourgognesauce med rodfrugter, svampe og bacon.
– hertil kartoffelgratin og grønne salater.

Nougat-fragilité med frisk frugt og bærcoulis.

Kaffe og te

Torsdag 30. januar 2020
Turbinen kl. 18.00

Dørene åbner 17.30.
Middag fra kl. 18.00.
Show kl. 20.00.

Billetpris kr. 595
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter