Folketeatret besøger Værket med succesforestillingen ’Fra regnormenes liv’, der byder på et stjernefirkløver af skuespillere, som vækker liv til stykket, der er skrevet af P.O. Enquist.

Det er den Reumert-vindende skuespiller Ole Lemmeke, der legemliggør H.C. Andersen i gnistrende samspil med Ellen Hillingsø som fru Heiberg i Folketeatrets succesforestilling ’Fra regnormenes liv’. Kvartetten fuldendes af Michael Moritzen og Lisbet Lundquist.

Det er et bemærkelsesværdigt firkløver, der mødes en aften i det fine heibergske hjem, hvor H.C. Andersen har søgt tilflugt efter en uheldig optræden: Han tabte sit gebis på det støvede gulvtæppe, mens han holdt en hyldesttale for selveste kongen og hans grevinde.

Og som aftenen skrider frem, krakelerer det skønmalede portræt af tidens mest feterede skuespillerinde. Fru Heiberg og H.C. Andersen er begge trukket op af deres barndoms muddergrøft, og selvom denne aften akkompagneres af Johannes uforstående ægtemand og en sjofel, skaldet gamling, så bliver mødet mellem de to skyggebørn Hans Christian og Johanne uforglemmeligt.

Manuskript: P.O. Enquist
Instruktion: Kasper Wilton
Medvirkende: Ellen Hillingsø, Ole Lemmeke, Michael Moritzen og Lisbet Lundquist

“Fra regnormenes liv” er en del af Teaterpakken
Køb billet til 7 teaterforestillinger – og spar kr. 1.000. Læs mere under Teaterpakken

Torsdag 14. september 2023
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 295
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billet her

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.