En engelsk kæmpesucces får nu Danmarkspremiere. Det er stykket, som absolut holder, hvad titlen lover, for absolut alt, hvad der kan gå galt, går HELT galt. Hvis Monty Python, Mr. Bean og Svend, Knud og Valdemar giver dig et godt grin, så er ”Komedien, hvor alt går galt” noget for dig. Komedien spiller for udsolgte sale på tredje år i London, ikke mindst hjulpet på vej af at den vandt en ”Olivier Award” i 2015 som den bedste nye komedie. “The Lawrence Olivier Award” betragtes som den mest prestigefyldte pris i Londons teaterverden. Stykket handler om en amatørgruppe, som kaster sig ud i et spil om et mordmysterie i bedste Agatha Christie-stil.

De er fulde af entusiasme, men knap så meget professionalisme – faktisk tæt på ingen. Scenografien lever sit eget liv, rekvisitterne er aldrig på rette sted, replikkerne falder tilfældigt, alt imens de glade amatører snubler over møbler og medspillere og hele tiden på det forkerte tidspunkt. Det er vanvittig slapstickfarce – taget under munter behandling af Folketeatret.

“Komedien, hvor alt går galt” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Originaltitel:
“The Play That Goes Wrong”

Oversættelse:
Henrik Lykkegaard

Dansk instruktion:
Geir Sveeass

Medvirkende:
Troels Malling, Gordon Kennedy, Jakob Højlev Jørgensen, Jesper Riefenstahl, Kristian Holm Joensen, Lise Koefoed, Marie Mondrup og Peter Schlie Hansen.

Torsdag 21. september 2017
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 245
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter

Teateroptakt kl. 18.00 – 18.30 i Koncertsalen.
Der er fri entré.