Oplev Den Kongelige Ballets mange dygtige tåspidssko i fuldt firspring, når de for første gang lægger vejen forbi Amfiscenen på deres traditionsrige og populære sommerballet-tour rundt i landet.

I et samarbejde mellem Randers Teaterforening og Værket med støtte fra Randers Eventsekretariat er det glædeligt at kunne byde velkommen til solodansere og solister fra Den Kongelige Ballet for første gang i Randers på Værkets Amfiscene, hvor de mange dygtige dansere vil opføre et potpourri af de største publikumsfavoritter fra repertoiret.

Kongelig sommerballet har eksisteret siden 2006 og trækker hvert år tusindvis af publikummer ud i sommervejret for at se ballet under åben himmel. Det er altid noget af et tilløbsstykke, hvor både garvede ballettomaner og nye balletelskere mødes til en gratis forestilling i det fri.

Der er fri entré og adgang til pladsen ved Amfiscenen – og kom gerne i god tid med en picnickurv og tæpper, da du har mulighed for at se balletdanserne varme op på scenen i træningstøj før forestillingen.

Fredag 9. juni 2023
Amfiscenen kl. 19.00

Fri entré
Kræver ikke billet, du møder blot op med dit gode humør – og evt. en picnickurv med lidt forsyninger, du kan fornøje dig selv med