Operaen ”La Traviata” fra 1853 er komponeret af Giuseppe Verdi og regnes blandt hans mesterværker. Den Jyske Operas nye produktion af den berømte og til enhver tid meget populære opera instrueres af Lothar Krause, og scenograf og kostumedesigner er Annette Mahlenhof. De kender hinanden fra Theater Hof i Tyskland, hvor de også har lavet forestillinger sammen, bl.a. ”La Traviata”. Dirigent er Tecwyn Evans, som var dirigent på Den Jyske Operas opsætning af ”Madama Butterfly” og operakompagniets 70-års jubilæumsforestilling tidligere på året.

Historien kort: ”La Traviata” følger handlingen i Alexandre Dumas den yngres roman Kameliadamen. I operaen følger vi Violetta Valéry. Hun er en af disse smukke, dyre letlevende ladies i et dekadent Paris. Hun står over for et skelsættende valg: penge eller kærlighed? Hun vælger kærligheden og giver sig hen i forelskelsen i sin unge beundrer Alfredo Germont. Men den beslutning viser sig at få frygtelige konsekvenser …

“La Traviata” er en del af Operagalla pakken.
Eksklusive middage med underholdning og særlige gæster, to flotte operaforestillinger og et særligt introarrangement med smuk korkoncert i august 2017. Læs mere her.

Varighed:
2 timer 30 minutter inkl. pause

Opføres på italiensk med danske overtekster.

Torsdag 15. februar 2018
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 245 / 345 / 395
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter

Teateroptakt kl. 18.00 – 18.30 i Koncertsalen.
Der er fri entré.