MADE IN AARHUS hylder fem årtiers hitmusik fra Aarhus-kunstnere som Thomas Helmig, tv•2, Gnags, Tina Dickow, Carpark North og mange, mange flere.

Fra 70’ernes kvinderock til nutidens radiohits har Aarhus’ største sangskrivere kredset om mødet med kærligheden. Mere end 50 kærlighedssange er udvalgt til teaterkoncerten Made in Aarhus, hvor ikke mindst sangteksterne får en særlig dimension, når de fem skuespillere Annette Heick, Trine Pallesen, Xenia Lach-Nielsen, Tomas Ambt Kofod og Kris Herman levendegør de dramaer, der træder frem af musikken.

En række danske og udenlandske arrangører har taget udfordringen op og puster nyt liv i de udvalgte sange, som ikke bare Aarhus, men hele Danmark, kan synge med på. Kapelmester Mikkel Rønnow har samlet et 10-mands orkester til at skabe en stor musikalsk aften: ”At røre ved Danmarkshistoriens allerstørste hits er noget, man går til med lige dele ydmyghed og nysgerrighed. En stor del af det musikalske udtryk bliver de nye orkesterarrangementer, som vi håber, kan skabe en kombination af genkendelsens glæde og nyskabende overraskelser. På den måde kan musikken forhåbentligt give plads til, at teksterne kan opleves på en ny måde.”

Den tredobbelte Reumert-vindende instruktør Anders Lundorph glæder sig meget til arbejdet med Aarhus’ store sangskat:

”Når man dykker ned i bunken af sange, opdager man, at lykken og kærligheden ikke kun findes i den store, stormomsuste forelskelse, hvor man rejser ud mod solopgangen. Den findes i lige så høj grad i den helt almindelige og tilsyneladende trivielle hverdag. Man skal bare lære at se den. Man skal lære at se ham, der sidder ved busstoppestedet eller hende, der sidder i hjørnet på caféen. Jeg har tænkt mig at lave en fortælling, hvor vi følger en række menneskers møder i livet. Vi møder alle sammen tusindvis af mennesker i vores liv, men lægger vi nogensinde mærke til, om de står med vores lykke i hånden. Som Gnags siger i en af sangene: ’For at lære at se må man kigge’. Med Made in Aarhus kigger vi på sangene for at lære at se kærligheden.”

Made in Aarhus er for de smukke og dejlige, de vilde kaniner, de første kærester på månen og selvfølgelig også dem, der står derude og banker på … 🙂

Thomas Helmig   »   tv•2   »   Gnags   »  Tina Dickow   »   Nephew   »   Medina   »   Carpark North   »   Shit & Chanel  »   L.O.C.   »   Bamses Venner   »   Kliché   »   Sko/Torp   » Nice Little Penguins   »   Poul Krebs   » Jacob Haugaard   »   De Nattergale   » På Slaget 12

Iscenesættelse:
Anders Lundorph

Kapelmester:
Mikkel Rønnow

Scenografi & lysdesign:
Benjamin la Cour

Koreografi:
Karina Dichov Lund

Onsdag 15. november 2017
Store Sal kl. 20.00

Billetpris kr. 295 / 345 / 395

Køb billetter