Tag med Det Kongelige Teater på en visuel og sanselig teaterrejse ind i den dementes hjerne.

Hvordan oplever et dement menneske virkeligheden? Og hvordan oplever de pårørende det kaos, der følger med diagnosen? Forestillingen ”Med sne” tager favntag med livet, når det bliver allersværest.

Henning Jensen er faderen, der knapt forstår, at han er syg. I kampen for at fastholde sit gamle jeg mødes han af stadig større forhindringer, efterhånden som hans liv overtages af den virkelighed, sygdommen skaber. Kirsten Olesen er neurologen, der inviterer på en rejse ind i det demente sind. Hans to børn, spillet af Maria Rossing og Peter Christoffersen, er magtesløse vidner til deres fars ulige kamp mod sygdommen.

Instruktør Thomas Bendixen har selv skrevet “Med sne” på baggrund af personlig erfaring med demens. Han er kendt for stilsikre iscenesættelser af store klassikere f.eks. “Erasmus Montanus”, “Faderen”, “Vildanden”, “Den Gerrige” og “Misantropen”, alle på Store Scene på Det Kongelige Teater. I sin instruktion af forestillingen ”Med sne” vender han tilbage til sine rødder som moderne danser og skaber en visuel og poetisk udfordrende forestilling.

“Med sne” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Iscenesættelse:
Thomas Bendixen

Medvirkende:
Henning Jensen, Kirsten Olesen, Maria Rossing, Peter Christoffersen

Dansere:
Edhem Jesenkovic, Snorre Jeppe Hansen og Nelson Rodriquez-Smith

Lørdag 02. december 2017
Store Sal kl. 16.00

Billetpris kr. 295
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter

Teateroptakt kl. 14.30 – 15.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.