Musicalen baseret på Kim Larsens, Erik Ballings og Henning Bahs’ legendariske ’84-film ‘Midt om Natten’ vender tilbage med et stjernespækket dansk cast og masser af ekstra musikalsk kræs for enhver Larsen-fan.

Foråret 2020 byder på et gensyn med Benny, Arnold, Susan Himmelblå, Spacey og de andre hoveder fra ‘Haveje’, når hitmusicalen ‘Midt om Natten’ igen tager rundt i landet. I marts kan Værket slå dørene op til en helt ny opsætning af forestillingen, der er endnu tættere på filmen, og som tæller fremragende danske musicalstjerner og skuespillere som Jimmy Jørgensen, Gustav Wolter og Troels Malling. Udover de fremragende sange fra albummet ‘Midt om Natten’ som ‘Papirsklip’, ‘Susan Himmelblå’ og ‘Haveje’ byder musicalen også på mange flere træfsikre hits fra Kim Larsens og Gasolin’s store bagkatalog. Eksempelvis ‘Kvinde Min’, ‘Langebro’ og ‘Vi er dem de andre ikke må lege med’.

Filmen – og forestillingen – er fortællingen om de to kammerater Benny og Arnold, der befinder sig midt i en tid, hvor kærlighed, frihedsdrømme og oprør blomstrer. De to venner opretter minifristaden ‘Haveje’, der bygger på forestillinger om lighed, frihed og broderskab, som protest mod det politiske styre. Men idealerne og ikke mindst venskabet må stå sine prøver, når stoffer, rockere, boligspekulanter og ikke mindst den smukke Susan Himmelblå truer med at ødelægge det.

I Kim Larsens gamle rolle som Benny finder vi rutinerede Gustav Wolter, der portrætterede Larsens rebel ved seneste opsætning også, ligesom der er gensyn med Troels Malling i rollen som unge Arnold. Jimmy Jørgensen indtager dobbeltrollen som brugtvognsforhandler Charles og rockerleder. Sammen med ensemble og band tæller forestillingen mere end 30 medvirkende.

Foruden at være baseret på en af landets mest populære film nogensinde er ‘Midt om Natten’-musicalen også noget af et tilløbsstykke. Ved seneste opsætning af musicalen i 2018 løste mere end 90.000 mennesker billet bare i hovedstaden, og 2020-udgaven byder både på nye kræfter i rollerne, men også gamle, rutinerede spillere og en handling, der i endnu højere grad læner sig op ad filmen og Larsens omfattende musikalske repertoire.

Fang en af næste års største musicaloplevelser på Værket.

Lørdag 7. marts 2020
Store Sal kl. 16.00

Billetpris kr. 595 / 495 / 395
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billetter