Eksklusive middage med underholdning og særlige gæster, to flotte operaforestillinger fra Den Jyske Opera og et særligt introarrangement med smuk korkoncert i august 2017 – det er indholdet i Randers Teaterforening og Værkets nye operagallapakke!

Det indeholder pakken

Lørdag 26. august 2017
Kl. 15.00: Operasæsonstartkoncert i Værkets Foyer og koncert med Den Jyske Operas kor med 24 sangere samt oplæg om sæsonens to forestillinger. Dette introarrangement er kun for operapakkekunder.

Torsdag 26. oktober 2017
Kl. 17.00: Velkomstbobler
Kl. 17.30: Den italienske middag med italiensk inspireret menu, underholdning og indslag
Kl. 19.30: Forestilling med A-billet til Donizettis Elskovsdrikken i Store Sal

Torsdag 15. februar 2018
Kl. 17.00: Velkomstbobler
Kl. 17.30: Den franske middag med fransk inspireret menu, underholdning og indslag
Kl. 19.30: Forestilling med A-billet til Verdis La Traviata i Store Sal

Samlet pris for Operagallapakken kr. 1.250
Drikkevarer under middagene afregnes individuelt.

Sådan bestiller du

Operagallapakkerne sælges fra lørdag 29. april 2017 kl. 11.00. Pakkerne kan købes i Værkets billetsalg eller online ved at lægge begge forestillinger i kurven.

Mere om det nye tiltag og operaens overdådige ånd


Vi tænker os tilbage til 1800-tallets Italien og Frankrig. Vi sætter scenen, ruller den røde løber ud, dækker smukt op, tænder kandelabrene, lader propperne springe og lader op til store operaoplevelser.

Under middagen vil der komme forskellige interessante og festlige indslag, som har relation til aftenens opera, så den rette stemning er sat, når tæppet går. Den Jyske Opera, som står bag begge forestillinger i den kommende sæson, kigger også forbi. Det jyske operakompagni har netop haft 70-års jubilæum, og derfor er der al god grund til at gøre det ekstra festligt.

Disse operagalla-aftener er både for det publikum, som er nysgerrig og gerne vil vide mere om opera og den pågældende forestilling på aftenen, men også for garvede operagæster. Her er et uformelt, festligt fællesskab, hvor interessen for opera binder jer sammen. Du kan komme alene og få plads ved et bord, hvor de øvrige gæster også er kommet alene, eller du kan komme med dem, du plejer at dele operaoplevelser med, og nyde middagen og festlighederne op til forestillingen sammen med dem. Når middagen er slut, går vi sammen til forestilling.

Dét kan opera!

 

Opera handler om mennesker – og menneskers måde at være i livet på og at være sammen på. Der er følelser på spil i opera, og det er det, som operasang er så velegnet til at udtrykke. Ofte står kontrasterne tydeligt frem: kærlighed og had, den gode og den onde, drillerier og decideret hævn, de artige og de frække, sjov og alvor, lykke og ulykke.

Opera opstod som genre i 1500-tallet i adelige kredse i Firenze i Italien. Som vi kender det fra moderne musicals kombinerer opera musik, sang og replikker. I opera bliver replikkerne fremført, som var det i et sangvers, men uden det musikalske akkompagnement. Omvendt er der passager, hvor musikken står alene uden sang.

Opera bliver af mange opfattet som finkultur og lidt svært tilgængeligt. Måske vanskeligt at ”få hul på”. Mange nye opsætninger gør op med evt. fordomme og skaber moderne dramaturgi uden at gå på kompromis med den musikalske oplevelse.

Lørdag 26. august 2017
Kl. 15.00: Operasæsonstartkoncert i Værkets Foyer

Torsdag 26. oktober 2017
Kl. 17.00: Velkomstbobler

Kl. 17.30: Den italienske middag

Kl. 19.30: Forestillingen “Elskovsdrikken”

Torsdag 15. februar 2018
Kl. 17.00: Velkomstbobler

Kl. 17.30: Den franske middag

Kl. 19.30: Forestillingen “La Traviata”

Samlet pris kr. 1.250
Drikkevarer under middagen afregnes individuelt.