Eventyret om den kække forældreløse Peter Pan, der nægter at blive voksen, bliver nu omsat til en storslået familieforestilling af Folketeatret. Folketeatret, der gør en dyd ud af at skabe nogle rigtig flotte teateroplevelser for børn, står bag roste versioner af “Ronja Røverdatter” og “Mio, min Mio” – og senest i februar 2017 begejstrede de publikum her i Randers med “Hodja fra Pjort” – og ikke mindst hans flyvende tæppe!

Denne sæson har Folketeatret kastet sin børneteaterkærlighed på historien om Peter Pan. Han lever, som så mange børn ved, på Ønskeøen, hvor fantasien og den evige barndom råder. Peter Pan lever på mange måder i et paradis, men ligesom de andre forældreløse drenge på øen savner han noget – måske en mor, der kunne tage sig kærligt af ham? I hvert fald er han tiltrukket af familien Darling, som er sådan en rigtig familie i den rigtige verden, og hvor moren om aftenen læser historier for sine børn. En aften, hvor han sidder der på smugkig, bliver han opdaget af storesøster Wendy, der sammen med  sine brødre Michael og John lader sig lokke med til Ønskeøen. Det bliver et uforglemmeligt eventyr for de tre søskende, og for Peter Pan bliver særligt mødet med den handlekraftige Wendy noget anderledes, end han havde tænkt sig.

Bag den oprindelige historie om Peter Pan står skotske J.M. Barrie. I første omgang var det som teaterstykke med navnet ”Peter Pan – drengen, der ikke ville være voksen”, og senere som roman med titlen ”Peter og Wendy” i 1911.

“Peter Pan” har premiere i oktober og kommer på turné i begyndelsen af 2018. På rollelisten er bl.a. Mille Gori, som børnene vil genkende som “Motor Mille” fra Ramasjang.

Søndag 4. marts 2018
Store Sal kl. 16.00

Billetpris kr. 245 / 295 / 345
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Rabat på kr. 200 på alle børnebilletter.

Køb billetter