Bliv forført af Tine Høegs tænkevækkende og morsomme fortælling om venskab, forelskelse, begær og bedrag. Stykket baseres på Tine Høegs bestsellerroman ’Tour de chambre’ fra 2020.

Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå. Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Romanen og forestillingen bevæger sig i to tidsspor, hvor vi igennem skriften og erindringen føres frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30’erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde fodfæste i en verden af voksne.

Da Asta inviteres til en mindehøjtidelighed, vælter minderne fra kollegietiden frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman og skriver sig tilbage i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død. Fortiden sniger sig ind på Asta igen.

Venskabet med Mai, der i dag har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i den virkelige verden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Tag med på en rejse gennem tid og sted, når Det Kongelige Teater og ’Tour de chambre’ gæster Værkets Store Sal og hopper mellem temaer, følelser og rum som enhver god kollegiefest.

Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo
Scenografi og kostumedesign: Astrid Lynge Ottesen
Dramatisering: Tine Høeg
Medvirkende: Anna Bruus Christensen, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og Øyunn

Varighed: 1 time og 40 minutter uden pause

Fredag 19. november 2021
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Billetsalget starter lørdag 24. april kl. 11.00

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.