Teaterforestillingen “Villads fra Valby” er skabt af samme kreative hold som “Vitello”, som nu er set af over 50.000 børn.

Nu kan du opleve den iderige Villads fra Valby – ham fra bøgerne af samme navn – på scenen. Forestillingen viser hverdagens leg gennem børneøjne, og lige så ”uskyldig”, den er for børn – lige så tåkrummende er den for voksne. “Villads fra Valby” byder på et godt grin – både for børnene og forældrene, fordi den handler om hverdagen som børnefamilie med børnehave og skolestart, madpakker, mobiltelefoner osv. I forestillingen kommer vi igennem et helt skoleår – Villads’ første år, og derfor egner forestillingen sig til de børn, der snart skal i skole samt elever i 0.-3-klasse i indskolingen og deres forældre og bedsteforældre.

“Villads fra Valby” er historien om den helt umiddelbart meget almindelige dreng Villads, som har en helt almindelig familie: en mor, en far og en storesøster. Han bor i et pænt gult hus i Valby. Villads vil i bund og grund gerne være en sød dreng. Altså ikke sådan artig, men rar, så folk kan lide ham. Han kan ikke finde på at lave ballade, men han er dog ret god til at få gode idéer, og så glemmer han indimellem at tænke over, om de voksne mon nu også synes, at ideerne er så gode. Det kan godt give en del ballade en gang imellem – faktisk ret tit!

Medvirkende:
Gunvor Reynberg, Jeff Schjerlund, Allan Helge Jensen, Marianne Bøgelund og Josephine Nørring.

Søndag 15. oktober 2017
Store Sal kl. 15.00

Billetpris kr. 195
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Rabat på kr. 100 på alle børnebilletter.

Køb billetter