Pistol-dræbte køer, uduelige kriminelle, fire millioner kroner og en hævngerrig færing. Torkild, Stefan, Arne, Peter og alt det, du kender og elsker fra Anders Thomas Jensens filmperle, kommer nu til de skrå brædder.

”Hvad glor du på? Store fede ko!” Mads Mikkelsens overlagte mord på den relativt uskyldige malkeko i actionkomedien ’Blinkende Lygter’ er blevet en af dansk komedie-films mest huskede scener. Anders Thomas Jensens filmperle fra år 2000 blev en rekordsucces blandt danske filmelskere og biografbilletter, og VHS-bånd og dvd’er gik som varmt brød i årene efter premieren.

Det humoristiske drama bliver nu adapteret til de skrå brædder – komplet med æggepustning, ko-mord og en hævngerrig færing. Skuespiller Paw Henriksen er i front som Torkild, hovedmanden i en mere eller mindre uduelig forbryderbande, der sammen med sine barndomsvenner Stefan, Arne og Peter må flygte til udkantsdanmark, da de i forsøget på at lægge det kriminelle liv bag sig har stjålet flere millioner fra mafiabossen ’Færingen’.

Her bliver de kastet hovedkulds ud i møder med udkantens skæve eksistenser – forbilledligt eksemplificeret af den skydegale gårdmand Alfred og den fordrukne læge Carl. Det er ikke småting, de fire venner og deres bekendtskaber må gå igennem i forsøget på at lægge fortiden bag sig.

’Blinkende Lygter’ er et overraskende, tankevækkende og rørende karakterportræt – og vigtigst af alt: hylemorsomt!

“Blinkende Lygter” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Søndag 14. februar 2021
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.