Oplev Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen, når Det Kongelige Teater kommer til Randers med Linn Ullmanns internationale succesroman – nu som teater.

”At se, at huske, at begribe”. Således begynder Linn Ullmanns bog. Det er en fortælling om minder, om glemsel og om alle de historier, der tilsammen udgør et liv – et uroligt liv.

Stykket skildrer et barn, som vokser op med to meget berømte forældre, og som igennem sin opvækst kæmper for sine forældres opmærksomhed og kærlighed. Fortællingen springer i tid, og vi møder datteren som lille pige, som teenager, som voksen kvinde og som mor. Igennem hendes opvækst, i kærligheden mellem forældrene og i faderens sidste tid, er den sitrende uro konstant til stede i dem alle.

’De urolige’ er et portræt af en excentrisk familie, portrætteret af nogle af dansk teaters stærkeste skuespillerinder.

Det er en gribende fortælling om et barn, der higer efter voksenlivet, og om to forældre, som kæmper med at finde mening i det voksne liv. Alle leder de efter svar og ro, og stykket er en leg med og undersøgelse af, hvad erindring er, og hvordan denne individuelle oplevelse kan stykkes sammen til noget, som giver mening – i det urolige liv, man nu engang har.

Iscenesættelse: Thomas Bendixen
Scenografi og kostumedesign: Maja Ravn
Lysdesign: Mårten K. Axelsson
Dramatisering: Karen-Maria Bille
Oversættelse: Karen Fastrup
Medvirkende: Kirsten Olesen, Hanne Windfeld og Stine Schrøder Jensen

Varighed: 1 time og 40 minutter uden pause

Tirsdag 1. februar 2022
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Billetsalget starter lørdag 24. april kl. 11.00

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.