I en ny road-comedy af Vase & Fuglsang kan du opleve Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard som to mænd, der må slå pjalterne sammen, selvom det eneste, de deler, er en eks-kone.

Du befinder dig i en glohed lufthavn i Nordspanien. Security-køen strækker sig så langt øjet rækker, og dine dundrende tømmermænd bliver hverken mindre af heden, eller det faktum at dit fly viser sig at være aflyst. Som et kirsebær på toppen render du ind i en irriterende, selvfed blærerøv. Kan det blive værre? Ja, for narren var ham, der løb med din kone – og nu er I nødt til at følges hjem.

Eks-mænd er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og halvtom tank. De to har absolut intet til fælles – udover lige: rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen. Lykkegaard og Ellegaard fortsætter i eks-mænd deres succesfulde parløb med Folketeatret, der i 2018 gav os Livet – hvor svært kan det være, og som nu er aktuelle i denne komedie iscenesat af landets største revy-duo Vase og Fuglsang.

“Eks-mænd” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Torsdag 28. januar 2021
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 245
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.