Oplev Kirsten Olesen alene på scenen som sekretær til Nazi-regimets propagandaminister, Joeseph Goebbels, i dette tankevækkende dokumentar-teater.

Brunhilde Pomsel blev i Hitlers førerbunker, da de sovjetiske tropper i 1945 stormede Berlins gader. Hun flygtede ikke. I de sidste fire år af Anden Verdenskrig havde hun arbejdet for en af de højeststående inden for det tyske Nazi-regime, propagandaminister og Hitlers højre hånd, Joeseph Goebbels. Efter mere end 60 års stilhed brød hun tavsheden som 100-årig i 2013 til dokumentarfilmen Et Tysk Liv.

Næste forår kan du opleve skuespiller Kirsten Olesen i rollen som Brunhilde Pomsel i et stykke om det tyske folks uvidenhed og passivitet under det nazistiske styre. Pomsel fortæller om sin opvækst i skyggen af Første Verdenskrig og sin vej som stenograf og sekretær hele vejen til Førerbunkeren i Berlin. Glæd dig til en lærerig forestilling, der også tvinger publikum til at reflektere over sit moralske kompas’ retning.

”Nu til dags forestiller folk sig, at de ville have gjort mere for de stakkels forfulgte jøder. Jeg er sikker på, at når de siger det, så mener de det. Men det ville de ikke. Alle havde for mange problemer til at kunne bekymre sig om jøderne. – Brunhilde Pomsel, Et Tysk Liv.

“Et Tysk Liv” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Tirsdag 13. april 2021
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 245
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.