”Noget er råddent i Danmarks rige” skrev William Shakespeare i sit udødelige drama om korruption, hævn og mord i Danmarks kongehus. Oplev Hamlet på Værket, når Det Kongelige Teater opsætter mesterværket med stortalentet Esben Smed i front for et stjernespækket cast.

Shakespeares udødelige fortælling om prins Hamlet får nyt liv på Værket i efteråret, når Det Kongelige Teater under skuespilchef Morten Kirkskov opsætter tragedien med håndplukkede skuespillere blandt cremen af dansk drama.

Film-, tv- og teaterskuespiller fra ‘Bedrag’ og ‘Lykke Per’ bl.a. Esben Smed indtager titelrollen som den unge prins Hamlet, der må afbryde sine studier og vende hjem til Kronborg efter sin fars, Kong Hamlets, pludselige dødsfald.

Unge Hamlet er i dyb sorg og overtager ikke tronen, men lader den gå til sin onkel Claudius – der også tilraner sig enkedronning Gertrud. Da faderens genfærd viser sig for Hamlet med den chokerende afsløring, at det var onkel Claudius, der myrdede ham for magten, kræver han hævn gennem sin søn.

Intet er Hamlet mere imod end at hævne sig og slå ihjel, men alligevel forvandles han til en dræber og i sin kamp svigter han ikke kun sig selv, men også sin forlovede Ofelia. Hamlets kamp ender med at koste dyrt for alle – og Danmark står uden konge eller dronning.

“Hamlet, Prins af Danmark” er en del af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Lørdag 3. oktober 2020
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Teateroptakt aflyst