Oplev den anmelderroste iscenesættelse af Morten Münsters bestsellerbog om Jytte og adfærdsdesign, når Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater tager publikumssuccesen med til Værket.

Glæd dig til at opleve iscenesættelsen af bestsellerbogen ’Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’, der på scenen er blevet til et poetisk og musikalsk komedieshow, som handler om det uperfekte menneske og sætter tankevækkende spot på det moderne arbejdsliv.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og Power-Point-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.

Forestillingen er fuld af genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen, og tager fat på alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd.

Manuskript: Baseret på Morten Münsters bestsellerbog ’Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag’.
Instruktion: Anastasia Nørlund ved Joy-Maria Frederiksen.
Medvirkende: Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne.

“Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag” er en del af Teaterpakken
Køb billet til 7 teaterforestillinger – og spar kr. 1.000. Læs mere under Teaterpakken

Mandag 15. april 2024
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 295
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billet her

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.