Arnold, Benny, Susan Himmelblå og alle de andre elskede karakterer fra Haveje vender tilbage til Værkets Store Sal i en udgave af musicalen Midt om Natten, der har gjort endnu mere plads til de udødelige sange fra Kim Larsen og Gasolin’.

Siden premieren i 2018 har mere end 180.000 fans af nationalskjalden Kim Larsen og Midt om Natten ladet sig bjergtage af de fantastiske sange og mindeværdige scener i musicaludgaven af 80’ernes filmsucces. Næste år vender den populære musical så tilbage – også til Værkets Store Sal – i en udgave, der læner sig endnu tættere op ad filmhittet og giver masser af plads både til filmens fantastiske sange, men som også krydres med de største hits fra Larsens enorme sangskat og fra tiden med Gasolin’.

I Midt om Natten følger vi de to venner Arnold og Benny i 80’ernes København, der etablerer fristaden Haveje i protest mod et koldt system af politikere og ordensmagt. Haveje er bygget op om idéen om broderskab, frihed, lighed og kærlighed, men de to venner får sat deres sorgløse tilværelse og ikke mindst deres venskab på en alvorlig prøve, når Haveje overrendes af stoffer, rockere og boligspekulanter. Da de begge forelsker sig hovedløst i den underskønne Susan Himmelblå, ender de i en rivalisering, der truer med at splitte Arnold og Benny for bestandigt.

Nu kan du se eller gense den rørende fortælling og glæde dig til store hits som ’Kvinde Min’, ’Langebro’, ’Tarzan Mamma Mia’ – og selvfølgelig ’Papirsklip’, ’Susan Himmelblå’ og ’Midt om Natten’.

Fredag 16. april 2021
Store Sal kl. 20.00

&

Lørdag 17. april 2021
Store Sal kl. 16.00

&

Lørdag 17. april 2021
Store Sal kl. 20.00

&

Søndag 18. april 2021
Store Sal kl. 15.00

Billetpris kr. 595 / 495 / 395