Nyt teaterstykke fra Folketeatret om hjemmebryg, sammenhold og hverdagshåb skrevet af Erling Jepsen med Jesper Asholt og Thomas Mørk i hovedrollerne.

Der sidder to mænd i en mandehule og smager på øl … Det kunne være indledningen på en vittighed, men i Erling Jepsens ’Næste år bliver øllet bedre’ er det skam ramme alvor for de to midaldrende mænd, Orla og Jørgen, spillet af Jesper Asholt og Thomas Mørk.

De to venners lidenskabelige interesse for hjemmebrygning drukner hverdagens sorger og livets bekymringer. I deres iver efter at få øllet til at blive bedre end sidste år, prøvesmager de på livet løs, og snart ligner det mere en afhængighed end en hobby.

Erling Jepsens dramatik er, ligesom hans romaner, ofte præget af en underfundig og underspillet humor, selv når temaerne er alvorlige. De mennesker, vi møder gennem Jepsens spidsfindige blik, gør ikke stort væsen af sig, men de gør indtryk. Det gælder også Jørgen og Orla, der muligvis befinder sig i en mandlig midtlivskrise, men holder sammen i håbet om, at ’næste år bliver øllet bedre’.

Iscenesættelse: Joy-Maria Frederiksen
Medvirkende: Thomas Mørk og Jesper Asholt

Søndag 3. november 2024
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 295
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billet

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.