Glæd dig til sæsonens store familieforestilling, når verdens stærkeste Pippi indtager Store Sal sammen med vennerne Tommy, Annika og hr. Nilsson.

”Her kommer Pippi Langstrømpe” gjalder det gennem gaderne, når Pippi med de ræverøde fletninger ankommer med både hest og abe til Villa Villekulla. Pippi bliver straks gode venner med de artige nabobørn, Tommy og Annika: Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at lære bordskik og gå i skole. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe. Men Pippi lader sig ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det før?

Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe, skabt i 1945, er elskede over hele verden, og den vidunderlige Pippi, der sover med fødderne på hovedpuden, er stadig mange børns heltinde. Hun er verdens stærkeste pige, både fordi hun kan løfte en hest, og fordi hun kan finde ud af at bo helt alene.

Pippis fantasi er stærk og levende, og det er nok godt, især når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver, og en frk. Prysselius, der vil sende en på børnehjem. Folketeatrets opsætning er livlig og morsom, men skjuler heller ikke, at Pippi savner sine forældre.

Glæd dig til gensyn med Astrid Lindgrens udødelige klassiker og til genhør med Georg Riedels fængende melodier fra tv-serien fra 1968.

Iscenesættelse: Birgitte Næss-Schmidt
Scenografi: Benjamin la Cour
Oversættelse: Ninette Mulvad
Kapelmester og arrangør: Anders Ortman
Medvirkende: Anne Laybourn, Siw Ulrikke Maibom, Jacob Weble, Ulrik Windfeldt-Schmidt m.fl.

Vidste du …
… at Pippi Langstrømpe i 2005 blev udødeliggjort, da Astrid Lindgrens klassiker blev optaget på Unescos liste over verdens vigtigste kulturelle værker? Alle børn fortjener at lære Pippi at kende!

Torsdag 7. oktober 2021
Store Sal kl. 18.00

Billetpris kr. 345 / 295 / 245
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Rabat på kr. 200 på alle børnebilletter

Billetsalget starter lørdag 24. april kl. 11.00