Homers ’Odysseen’ er forlæg for denne anmelderroste og prisbelønnede danseforestilling, der udtrykker ensomhed, længsel og forførelse, som vi kender det fra de mytologiske væsener sirenerne.

Sirenerne fra Homers episke digt ’Odysseen’ lokkede stærke mænd i døden med sang og forførelse. Denne myte ligger til grund for forestillingen ’Sirene’, som Dansk Danseteaters internationale trup tryllebinder Værkets Store Sal med i efteråret.

Men publikum bør ikke forvente en genfortælling af den episke myte. I stedet har Dansk Danseteater skabt en relevant og ikke mindst smuk forestilling, der tager udgangspunkt i mytens temaer som længsel, ensomhed og frigørelse, og som har gået sejrsgang over hele verden med anmelderroser og begejstrede publikummer.

Koreograf Pontus Lidberg, der selv er en hyldet danser og har skabt værker for blandt andre Paris Opera Ballet, New York City Ballet og flere, har i ’Sirener’ skabt et visionært visuelt udtryk, der også kombinerer filmprojektioner og animationer – og som er sat til lyden af Schuberts Sonata nr. 18.

Inden forestillingen, fra kl. 18.00, er der gratis optakt i Koncertsalen med medlemmer af Dansk Danseteater, der fortæller mere om ’Sirene’.

Sirene er en gratis bonus-forestilling for købere af Teaterpakken – en samlet billetpakke, hvor du kan samle sæsonens store oplevelser – uden bøvl.

“Sirene” er en gratis bonus-forestilling for købere af Teaterpakken.
Køb billet til 6 teaterforestillinger – og spar kr. 600. Læs mere under Teaterpakken

Torsdag 17. juni 2021
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 245
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Teateroptakt kl. 18.00 i Koncertsalen.
Der er fri entré.