Folketeatret tager alletiders eventyrlige musical med til Værket, så du sammen med familien kan stævne ud på det Caribiske Hav til Skatteøens eneboere, pirater og søulke til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange!

Skatteøen er en del af Folketeatrets nyere historie og efterhånden ligefrem en del af teatrets DNA. Skatteøen havde urpremiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet på teatret utallige gange. Musikken til Skatteøen udkom før urpremieren med nogle af tidens største sangere, og allerede inden premieren havde albummet solgt 70.000 eksemplarer. Mange vil især huske Lis Sørensens ‘Fuld af nattens stjerner’, som synges af Szhirley i rollen som Mrs. Hawkins. Szhirley er kendt som både sanger, skuespiller, influencer, tv- og radiovært. Piraten John Silver spilles af Mathias Flint, som har medvirket i flere TV-serier og spillet på en række af landets scener, senest i Folketeatrets ‘Sommer i Tyrol’. Den unge eventyrer Jim Hawkins spilles af Siw Ulrikke Maibom, som også spillede titelrollen i Folketeatrets ‘Pippi Langstrømpe’.

Så tag hele familien med op på Værket til en hæsblæsende skattejagt og et dejligt genhør med sange som ‘Sørøversangen’, ‘Hispaniola’, ‘Ostesangen’, ‘Admiral Benbow’ og ikke mindst ‘Fuld af nattens stjerner’, når Folketeatret tryller Store Sal om til Skatteøen.

Musik og sangtekster: Sebastian
Instruktion: Birgitte Næss-Schmidt
Medvirkende: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland, Christian Mosbæk, Sofie Stougaard, Morten Lützh.ft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen, Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Faartoft, Maria Corydon og Mathias Sprogøe Fletting

Lørdag 10. februar 2024
&

Søndag 11. februar 2024
Store Sal kl. 16.00

Billetpris kr. 395
Rabat på kr. 200 på alle børnebilletter
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Køb billet her til d. 10.2.24

Køb billet her til d. 11.2.24