Tag med Randers Teaterforening og Værket på eksklusiv endagsudflugt til Operaen i København og indtag operahusets bedste pladser til Det Kongelige Teaters nyopsætning af den historiske og prisvindende musical ‘West Side Story’.

I foråret kan et begrænset antal publikummer komme med på en ganske særlig musicaludflugt, når vi i samlet flok drager fra Værket til København for at opleve musicalfænomenet ‘West Side Story’ i Danmarks nationalopera.
Dagsturen starter om morgenen i Randers og ender samme sted om aftenen – transport med bus og færge er inkluderet i prisen.

Det er den erfarne instruktør Thomas Bendixen, der har kastet sig over den elskede musical om Tony og Maria, der i skyggen af New Yorks raserende bandekrig forelsker sig på tværs af grupperingerne. Inspireret af Shakespeares ‘Romeo og Julie’ har den rørende og medrivende fortælling siden premieren i 1957 stået som et symbol på, at kærligheden altid er størst.

Efter adskillige priser, genopførelser og filmatiseringer har ‘West Side Story’ fået status som en udødelig klassiker i musicalhistorien og som en milepæl – ikke mindst på grund af Leonard Bernsteins fantastiske musik, der ganske nyskabende kombinerede klassisk musik med datidens New Yorks mangfoldige mix af jazz og latinamerikanske rytmer.

Glæd dig til ‘West Side Story’, hvor mere end 30 medvirkende er på scenen, og musikken kommer fra verdens ældste orkester, Det Kongelige Kapel. Der er lagt op til en fantastisk aften på Store Scene i Operaens smukke omgivelser.

Dagsprogrammet:
Kl. 09.00 – Afgang, Værket i Randers. Med bus via Molslinjen Aarhus-Odden
Kl. 13.00 – Forventet ankomst, København
Kl. 15.00 – ‘West Side Story’ i Operaen.
Kl. 18.00 – Afgang, København. Med bus via Molslinjen Odden-Aarhus.
Kl. 22.30 – Forventet ankomst til Værket

Der tages forbehold for ændringer.

Søndag 14. marts 2021
Operaen i København kl. 09.00

Billetpris kr. 995
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Prisen inkluderer transport t/r og A-billet til ‘West Side Story’ i Operaen.