Det er med stor glæde, at Randers Teaterforening og Værket igen kan annoncere teater­stykket ’2 på tur’, der i forrige sæson måtte langtidsparkere tourbussen, da Covid­-19 lukkede landet ned. Nu er denne livsbekræftende forestilling tilbage, og de to hovedpersoner nægter stadig at give op, selvom det egentlig er for sent.

Oplev Peter Schrøder og Kurt Ravn som de to ældre herrer, der på trods af deres indlæggelse på hospitalet med hver deres dødelige og uhelbredelige sygdom, nægter at spilde tiden og bare vente på at dø. Stykket er en komedie om at gribe dagen – før det er for sent. Vi følger de to nye venner i deres flugt fra hospitalet iklædt pyjamas med et dropstativ under armen, idet de begiver sig ud på nye – sidste – eventyr.
De to terminale tossers rejse starter ved den nærmeste landevej, hvorfra de blaffer sig vej ud i verden og møder et væld af forskellige mennesker spillet af Paw Henriksen og Kristine Yde, som hver især påvirker retning og udfald af de to ældre mænds sidste rejse.

’2 på tur’ er et livsbekræftende og atypisk teaterstykke, om at leve i det ”nu”, vi har, uden at kende dagen i morgen. De to mænds skæbne og endestation åbenbares tidligt i stykket, men vejen dertil er fuld er livsglæde, nye bekendtskaber og håb for fremtiden.
Stykket var i 2006 nomineret til Moliéreprisen for bedste franske dramatik.

Iscenesættelse: Geir Sveaass
Scenografi: Marianne Nilsson
Oversættelse: Ninette Mulvad, Geir Sveaass
Medvirkende: Kurt Ravn, Peter Schrøder, Paw Henriksen, Kristine Yde

Varighed: 1 time og 30 minutter uden pause

Søndag 26. september 2021
Store Sal kl. 19.30

Billetpris kr. 290
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.

Billetsalget starter lørdag 24. april kl. 11.00