Tag familien med, når Folketeatret opfører teaterversionen af Astrid Lindgrens vidunderlige klassiker om kærlighed, mod og venskab – inkl. den elskede ‘Ronja Røverdatter’-musik af Sebastian.

Ronja Røverdatter har svært ved at finde sig tilpas i røverlivet og søger derfor ud i skoven. Her lærer hun at begå sig blandt rumpenisser, skovhekse, grådværge og andre under- og overjordiske væsner.

Det er også i skoven, at Ronja møder Birk Borkason; fjendesøn, nabo og med tiden Ronjas bedste ven. Sammen beslutter de sig for at vende ryggen til røverlivet og at standse fjendskabet mellem de voksne røverbander, der anføres af deres respektive fædre Mattis og Borka. Det bliver hverken nemt eller ufarligt!

Sebastians sange til Ronja Røverdatter er for mange danskere ét med selve historien om Ronja. Tag for eksempel ‘Anemonesangen’, ‘Ulvesangen’, ‘Din skov, min skov’ og selvfølgelig ‘Pruttesangen’!

Instruktion: Mads M. Nielsen
Oversættelse, sangtekster og musik: Sebastian
Medvirkende: Monica Isa Andersen, Sigurd Thomasen, Charlotte Guldberg, Rasmus Fruergaard, Jakob Højlev Jørgensen, Ari Alexander, Linnea Voss m.fl.

Søndag 26. januar 2025
Store Sal kl. 16.00

Billetpris kr. 325
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.
Rabat på kr. 175 på alle børnebilletter.

Køb billet