Den poetiske raptus

Den poetiske Raptus

****
Anmeldelse af Julie Vad B. Aidsen /Ungt Teaterblod

“Castet er utrolig talentfuldt og leverer levende dialoger med meget troværdige accenter. Marie Louise Wille leverer en charmerende, omsorgsfulde til tider naiv værtinde for Holberg, som giver ham ikke så lidt inspiration til sine komedier. Hun leverer sin dialog med en forrygende accent, som sammen med valg af gangstil og bevægelser giver et ganske troværdigt billede af værtinden. Hun er et flot modstykke til Anders Juuls Holberg, der viser al den overklasse, som en professor besidder, men samtidig formår at vise splittelsen og kunstneren i Holberg, når han på teaterscenen tager kampen op mod konsistorium, som er universitetsledelsen.”

Læs hele anmeldelsen her

 

****
Anmeldelse af Anne Liisberg/Iscene.dk

“Geir Sveaass har skabt en nærmest boblende forestilling, hvor komedien holdes i ave og får lov at gå hånd i hånd med de dystre toner. Det er en fortolkning til tiden, der samtidig underholder hele vejen med et sammenspillet team, der tydeligvis morer sig med den teaterleg, forestillingen også er.”

Læs hele anmeldelsen her

****
Anmeldelse af Ulla Strømberg/Kulturkupeen

“Den gamle uropførelse hverken kan eller skal naturligvis rekonstrueres. Der skal tænkes nyt, og med Geir Sveaass som instruktør og scenografen Marianne Nilsson er der arbejdet i moderne turnébaner, så lidt gøglerstemning dukker op i begyndelsen og mod slutningen.”

Læs hele anmeldelsen her

 

 

Anne Middelboe Christensen/Information

“Jesper Riefenstahl brillerer med sin fortolkning af den fedtede præst, og Jeppe Marling og Simon Kongsted er sjove som det lille teaters unge, utålmodige skuespillere – med Niels Anders Manley som jysk brovtehoved.”

Anmeldelsen er bag betalings væg.
Læs anmeldelsen her