Adressaten Ubekendt

******

Anmeldelse af Gregers DH

“SKARPT som en ragekniv. Sådan er det stykke. Og sådan bliver det opført. Det er, så hugget fra kniven skærer gennem sind og sjæl. Kun to medvirkende på scenen: Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen. Jøden Max og ikke-jøden Martin.”

Læs hele anmeldelsen her

∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Anmeldelse af Ulla Strømberg/kulturkupeen

“Stjernespil på Det Kongelige Teater. Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen kæmper i bogstavelig forstand over for hinanden i begavet og uhyggeligt brevdrama fra de tidligere 1930-ere. Men det er ikke blot oplæsning af en brevveksling. Instruktøren Thomas Bendixen har skabt et interessant fysisk spil, hvor både stemmer og kroppe er gennemkoreograferede, og de to skuespillere honorerer kravene med eminent spil.2

Læs hele anmeldelsen her

 

Anmeldelse af Morten Buckhøj

“For i skikkelse af Søren Sætter-Lassen og Lars Mikkelsen rammer Max og Martin os dybt i hjertet. De spiller rystende godt. Her er ingen dialog på ord, men deres kropssprog, ansigtsudtryk, deres fortvivlelse, afmagt og sorg i reaktionerne på brevene, er stor, stor skuespilkunst. Skarpt, intenst og dybt fængslende. Thomas Bendixen har instrueret med den allerfineste fornemmelse for de små detaljer og de mindste nuancer. Og Jonas Flys vidunderlige scenografi med brevene og ind i mellem 30’ernes kunstværker som videoprojektioner på bagvæggen fuldender helhedsindtrykket.”

Læs hele anmeldelsen her

Stå Fast

anmeldelse af Linea Christensen /Magasinet KBH

 

“Kamilla Wargo Brekling har lavet en komedie, hvor både udlægningen af de absurde sider af vores hyper-kommunikative optimeringssamfund og en tvistet præsentation af Brinkmanns modtendenser fremstår kvik, rammende og sjov. Det er da også latter snarere end eftertænksomhed, der gives anledning til hos beskueren. Der bliver grinet højt og meget, og især Karen-Lise Mynster viser et genialt, komisk talent som blandt andet kagefornægter, hund og naturelsker.  ”

 

Læs hele anmeldelsen her

 

Læs anmeldelsen fra Iscene her

 

Læs Kulturkupeens anmeldelse her

Scener fra et ægteskab

Anmeldelse af Sofie Riis Engdahl / Ungt teaterblod

 

Scener fra et ægteskab er et utroligt rørende og vedkommende drama. Jeg er 17 år og min ledsager 78 år, og alligevel følte vi begge, at stykket kom tæt på os. Halvdelen af alle ægteskaber går i stykker, og stykket satte virkelig tanker i gang om, hvor store konsekvenser det har at gå fra hinanden, og hvordan der stadig sidder følelser i klemme. Mange unge på min egen alder er vokset op i skilsmissehjem – og dette stykke kan også for dem bringe ting i perspektiv.”

 

Læs hele anmeldelsen her

 Læs Den4vægs anmeldelse her