Oplev Bellevue Teaterets fantastiske opsætning af Lene Kaaberbøls populære fantasyroman ’Skammerens datter’ om den modige pige Dina, der med livet som indsats kastes ud i et hæsblæsende eventyr fuld af drager, ondskab og magi.

Pigen Dina lever i en middelalderagtig verden, og hun har skammer-evnen som sin mor, hvilket betyder, at de kan gennemskue menneskers dybeste hemmeligheder. Denne evne er grunden til, at de begge er frygtede, særligt fordi de ofte bruges som dommere i retssager.

En dag kaldes Dinas mor til byen Dunark, hvor hun skal finde ud af om en fyrstesøn har slået sin familie ihjel. Da hun erklærer ham uskyldig, tror hans halvbror Drakan ikke på hende, og han henter derfor også Dina til Dunark for at få hendes dom over Nico. Med ét er Dina og hendes mor taget til fange, og vi følger Dinas modige kamp og stålvilje mod ondskab, uretfærdighed – og drager ikke mindst – i forsøget på at redde sin mor og i sidste ende også redde sit eget liv.

Instruktion: Mads M. Nielsen
Medvirkende: Monica Isa Andersen, Camille-Cathrine Rommedahl, Anders Gjesing, Mikkel Hoé Knudsen, Mads Valdemar Vinther, Karoline Munksnæs, Anna Reumert m.fl.

Fredag 11. oktober 2024
Store Sal kl. 18.00

Billetpris kr. 325
Særpris for abonnenter og unge under 25 år.
Rabat på kr. 175 på alle børnebilletter.

Køb billet